Toiminnot

Halveksin miehiä jotka pahoinpitelevät naisia

Halveksin miehiä jotka pahoinpitelevät naisia

Pidän miehiä, jotka lyövät naisiaan, neiteinä. Vaikka nainen olisi miten paha ja älytön puheissaan, niin tosi mies ei naiseen tartu kiinni. Neidit tarttuvat, ne miehet, jotka eivät ole miehiä, vaan joille pitää varata hamekangasta. Mieheksi kasvamaton voi satuttaa naista fyyisesti.

Osa naisista on niin järjettömiä, että he suututtavat miehiä tosi paljon, mutta on miehen miehisyydestä kiinni, että osaa poistua tilanteesta älykkäästi tai pystyy lopettamaan tilanteen ilman väkivaltaa. Älykäs mies pystyy siihen, tyhmä ei.

Miehiset tietävät, että naista täytyy kunnioittaa, kaikissa olosuhteissa. Tyhmät miehet eivät tätä tiedä, eikä heistä osa edes sitä opi, koska heillä ei ole siihen luontaisia edellytyksiä. Tyhmät miehet voivat ottaa oppia viisaammista miehistä, jos omaavat edes vähän tilannetajua. useimmiten heiltä puuttuu intuitiivista tajua, miltä tuntuu olla oikeasti mies.

Osa naisista voi olla hyvin sairaita ja he pyrkivät miehiä ärsyttämään, kenties saamaan heidät kärsimään mustasukkaisuudesta tai muusta tunteesta, joka tekee miehelle vaikeaksi pysyä nahoissaan. Oikea mies ei provosoidu, vaan lähtee pois, ennen kuin tekee mitään järjetöntä. Joskus tämä voi tuntua vaikealta, mutta mies, jolla on arvot kohdallaan, pystyy tähän helposti. Keskeneräiset miehet eivät siihen pysty.

Mies, joka turvautuu väkivaltaan kumppaniaan kohtaan, alleviivaa sitä, että on liian tyhmä puhumaan itsensä tilanteesta ulos. Päihtyneenä monet ihmiset ovat liian yksinkertaisia ja liian tyhmiä, jotkut ilman päihtymystäkin. Mies, siis tosi mies, ei sorru siihen, että alkaisi pahoinpidellä naista. Jos mies ei pärjää suustaan naiselle, niin tilanteesta pitää poistua ja tulla takaisin, kun molemmat kykenevät asiasta keskustelemaan.  

Jos mies on niin sairas, ettei voi olla pahoinpitelemättä naista, niin hänen täytyy ymmärtää hakea apua. Selittelyt eivät auta, vaan täytyy ymmärtää, että itsessä on jotain pielessä, vaikka olisikin oman äidin suosikki. Vaikka miehestä tuntuisi itsestään siltä, että tekee jotain omasta mielestään oikeutetusti, niin se että lyö omaa naistaan, kertoo, ettei hän ole täysin järjissään. Miehen kannattaa hakeutua johonkin hoitoon ja kertoa, ettei ole oikein kunnossa, eikä voi hallita aggressioitaan.

Jos taas on niin, että nainen on niin kipeä, sairas ettei hän osaa aikuista yhteiselämää, niin miehen tulee lähteä suhteesta. Jos mies on terve, niin hän varmasti löytää uuden naissuhteen. Sairas nainen ymmärtää. että hänen täytyy ryhtyä hoitamaan omia ongelmiaan, jos hän toistuvasti törmää miehiin, jotka pahoinpitelevät heitä. Jos se toistuu, naisen täytyy ymmärtää, että hänessä on jotain, joka lietsoo väkivaltaa kumppaneissa. Hänen kannattaa hakeutua hoitoon, jossa voi pohtia sitä, miksi jotkut ongelmat toistuvat.

Väkivalta, jos se on elämässäsi, kertoo siitä, että jotain on pielessä. Jos et itse saa selville, mistä on kysymys, niin hakeudu ammattiapuun hämmästelemään, mistä on kysymys.

13.2.13  Lappeenranta