Toiminnot

Oletko mustasukkaista tyyppiä?

Mustasukkaisuutta koskevat kysymykset ovat lähinnä vasta vähän aikaa seurustelleille ja avosuhteessa eläville pareille, mutta voivat olla sopivia myös pitkissä ihmissuhteissa oleville.

Kuvittele itsesi ja joku jonka kanssa olet yhdessä tai jota rakastat kysymysten esittämiin tilanteisiin
ja arvioi, kuinka suunniltasi, hämmentyt tai vihainen olisit kysymysten esittämissä tilanteissa.

1. Olet kutsuilla, joissa on hyvä meno ja paljon viehättäviä ihmisiä, etkä ole nähnyt kumppaniasi yli tuntiin?

2. Ei-naimisissa oleva kumppanisi vanha rakkaus soittaa kumppanillesi ja haluaa tavata hänet illalla drinkin ja keskustelun merkeissä.

3. Kumppanillasi on harrastus, jota et harrasta. Kumppanillasi on kokopäivätyö, minkä lisäksi hän viettää kaksi arki-iltaa ja useimmat lauantait harrastuksessaan, kun sinä olet kotona tai teet muita asioita.

4. Kumppanisi ja hänen vastakkaista sukupuolta oleva työtoveri ovat hyviä ystäviä, nauttivat silloin tällöin yhteisiä lounaita ja tarjoavat toisilleen tunne-elämän tukea henkilökohtaisissa asioissa. Vaikka kumppanisi puhuu ystävästään usein, et tunne häntä kovin hyvin

5. Sinä ja kumppanisi olette hyvin rakastuneita, mutta silti kumppanisi on kaksi kertaa tavannut entisen kumppaninsa kanssa. Kumppanisi selittää, että hän yhä välittää exästä, pitää häntä älyllisesti stimuloivana ja haluaa häntä silloin tällöin.

6. Juhlissa, näet että kumppanisi on sivussa olevassa paikassa suutelemassa jotakuta muutama tunti sitten. Myöhemmin kumppanisi selittää: " Olin juonut ehkä liikaa. Ei se merkinnyt mitään. Mitä tunnet?

7. Olet yrittänyt soittaa kumppanillesi yli tunnin, mutta linja on varattuna. Myöhemmin kumppanisi kertoo soittaneensa teidän yhteiselle tutulle, jonka tiedät flirttailevan ja toisinaan harrastavan irrallisia suhteita.

8. Kutsuilla kumppanisi viettää tunnin tanssien viehättävän eronneen ihmisen kanssa. Sinua ei huvita tanssia, istut mielummin ja juttelet ystäviesi kanssa, mitä tunnet?

Ref. Salvatore V Didato, Who Are You? The Big Book of Personality Tests, 2003, 38-39.

Turvatarkaste *)

Ratkaise seuraava laskutoimitus: luvusta kuusi vähennetään luku yksi.
Kirjoita ylläolevan laskutoimituksen vastaus kirjaimin: (Esim. jos vastaus on 20, kirjoita kaksikymmentä )