Toiminnot

Onko hotels.com - palvelussa epärehellistä väkeä töissä vai vuotaako heidän serveri?

Onko Hotels.com nettipalvelussa epärehellistä väkeä töissä?
 
Elokuussa kävimme Aucklandissa Uudessa Seelannissa ja rouvan pankkikorttia oli väärinkäytetty.
Rouva uusi pankkikortin ja hoiti sen kaiken tumban, joka liittyy uuden pankkikortin saamiseen ja ilman pankkikorttia elämiseen.
 
No uusi kortti tuli ja mitään muuta uudella kortilla ei oltu tehty kuin Hotels.com - palvelussa maksettu. Kuten aikaisemmallakin kortilla. Kyseisen palvelun vastuuhenkilöitä netistä on turha hakea. Reklamaatiot pitää tehdä muulla kuin Suomen kielellä.
 
No nyt asiasta on kyseistä palvelua reklamoitu ruotsiksi ja rikosilmoitus tehty. Kyseisen palvelun käyttö lakkaa tietysti välittömästi. 
 
Jos yrityksen työntekijä paljastuu rikolliseksi, niin olisi hyvä jos yritys jotenkin osoittaisi välittävänsä asiakkaistaan, mitä tietysti epäilemme, kun ei netistä löydy toimitusjohtajaa eikä vaikkapa Suomen toimintojen johtajaa.
 
Kokemustemme perusteella kehotamme harkitsemaan kyseisen palvelun käyttöä. Ilmoitamme jos käsityksemme muuttuu.

==>

Vastaus tuli nopeasti sekä hotels.com:lta että poliisilta. 
 
Hotels.com vastasi, että olemme pahoillamme, olemme tiedottaneet asiasta talous- ja turvallisuusosastoa. Heiltä ei tullut mitään, että kuinka voimme olla avuksi ja voimmeko yhdessä selvittää asiaa. Tai miten korvaamme asian teille.
 
Poliisi vastasi, että rikosilmoitus on tehty ja kun paperi tulee, niin sen kanssa voi mennä pankkiin, koska heillä ei ole resursseja tutkia asiaa, eikä ole oikein yhteistyötäkään vieraan maan kanssa. Esitutkinnan jälkeen syyttäjä lopettaa koko prosessin siihen. Miksi siis vaivautua edes tekemään rikosilmoitusta?
 
Eli tällaisetkin rikolliset ovat koko Suomen ja Euroopan erityissuojeluksessa. Rikollisuus taitaa olla tällä tavalla hyvinkin kannattavaa. Siitä ei jää kiinni, eikä se johda mihinkään seurauksiin. Pitäisikö lopettaa lapsille opetus, ettei rikos kannata, kun se selvästi sitä tekee?
 
No hotels.com palveluna on ainakin tullut nähtyä ja koettua. Onkohan ne muut samanlaiset yritykset yhtä rikollismyönteisiä yrityksiä? Voisiko suomalainen yritys toimia paremmin?
 
Pitäisikö kansalaisten ryhtyä perustamaan omia kansalaistenturvajoukkoja eri assioita hoitamaan, kun yhteiskunta ei selviydy niillä laillisilla instituutioilla niistä tehtävistä, jotka niille on sälytetty?


30.11.15 Lappeenrannassa