Toiminnot

PAAVO- avuntarpeen itsearviointimenetelmä

PAAVO - AVUNTARPEEN ITSEARVIOINTIMENETELMÄ

PAAVO - avuntarpeen itsearviointimenetelmällä voit omaa asiantuntijuuttasi käyttäen arvioida avun ja tuen tarvettasi.
Mitä PAAVO tarjoaa?

PAAVO - avuntarpeen itsearviointimenetelmän avulla voit arvioida omaa avuntarvettasi. Kun olet vastannut kysymyksiin, sinun on helppo arvioida, kuinka paljon tarvitset apua ja tukea omassa arkielämässäsi. Tarve voi olla erilainen kotona, lähiympäristössä tai kun haluat toimia yhteiskunnassa.

Miksi PAAVOa kannattaa käyttää?

Kun olet vastannut PAAVOn esittämiin kysymyksiin, voit tulostaa vastauksistasi yhteenvedon itsellesi, tallentaa sen omalle tietokoneellesi tai lähettää sähköpostilla haluamallesi henkilölle. Voit käyttää yhteenvetoa, kun pohdit, mitä palveluja tarvitset. Voit pohtia palvelujen tarvettasi myös jonkun toisen henkilön kanssa.

Kenelle PAAVO on tarkoitettu?

PAAVO on tarkoitettu kaikille niille henkilöille, jotka haluavat arvioida tämänhetkisen avuntarpeensa. Voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta: ikäihmisen itsearviointi, liikuntavammaisen itsearviointi tai mielenterveyskuntoutujan itsearviointi.

Jatka tästä itsearviointiin:

Ikäihmisen itsearviointimenetelmä
Liikuntavammaisen itsearviointimenetelmä
Mielenterveyskuntoutujan itsearviointimenetelmä
Muut osiot

"Hyvä tietää" -osiossa on tietoa etuuksista, palveluista ja niiden hakemisesta. Viikkosuunnitelma auttaa sinua suunnittelemaan ja hahmottamaan viikko-ohjelmasi ja omat tarvittavat palvelusi. Yhteystietolomakkeen voit täyttää itsearvioinnin tulosteiden liitteeksi. Voit antaa palautetta Paavo-menetelmästä - "Palautetta Paavosta" - kohdassa.

Lähde: www.paavo.fi