Toiminnot

Synteettisen kannabiksen päihdekäyttäjät ovat idiootteja synteettisten kannabinoidien johtavan tutkijan mukaan

Synteettisen kannabiksen johtava tutkija pitää idiootteina synteettisen kannabiksen päihdekäyttäjiä

Synteettinen kannabis ( K2, Spice, Dream, JHW, Jehova) on aiheuttanut maailmalla hengenvaarallisia sivuvaikutuksia. Teinityttö USAssa kärsi useista halvauksista ostettuaan laillisesti netistä synteettistä kannabista: tyttö on lopullisesti aivovaurioinen, sokea ja halvaantunut (lähde :FoxNews.com). Tyttö oli ennen koomaan laittamista väkivaltainen itseään ja muita kohtaan.

Myös sydänkohtauksia, kouristuksia ja hallusinaatioita sekä akuutteja munuaisten vajaatoimintoja on todettu sairaaloiden ensiavuissa synteettisen kannabiksen nauttimisen jälkeen.

Synteettinen kannabis ilmestyi Euroopan markkinoille ”kasvirohtoina” 2004. Pakkauksissa lukee, etteivät ne ole tarkoitettu ihmiskäyttöön, minkä tarkoitus on hämätä lääkintäviranomaisia. On tavallista, että tuoteselosteessa lukee, ettei tuote sisällä JHW-018 ja muita synteettisen kannabiksen muotoja, joita se juuri sisältääkin.

Synteettisen kannabiksen johtava tutkija John W Huffman, jonka nimikirjaimista JHW,Jehova tulee, on kehitellyt yli 450 synteettistä kannabisainetta vakavien sairauksien, kuten MS-taudin, AIDS:n ja syövän hoitoon.  Synteettinen kannabis saattaa olla jopa 500-kertaa vahvempaa kuin tavallinen kannabis.

Huffmanin mukaan ei-vakavia sairauksia sairastavat, jotka käyttävät synteettistä kannabista, ovat idiootteja.

Lähde: Griep, Mark H. Research Gone up in Smoke, Phi Kappa Phi Forum. Summer2013, Vol. 93 Issue 2, p27-27.