Toiminnot

Vapaan assosiaation tutkimuksia psykoterapioista

Nyt on lopultakin paljastunut, mistä on kysymys Suomen Kuvalehden ( Jorvin psykiatrisessa sairaalassa työskentelevän psykiatrin puolison kirjoittamasta kahdesta jutusta ja yhdestä verkkosivujutusta) aloittamassa HUS:n psykiatrian muutoksessa.

Vapaan assosiaation menetelmällä on paljastunut, että Jorvin huonoon tilanteeseen nykyisessä maailmassa on syynä ratkaisukeskeinen terapia.

" Makasin siinä analyysisohvalla, ja sitten se minulle paljastui", kertoo tuntemattomaksi jäävä psykiatrian erikoislääkäri, joka ei haluaan nimeään julkisuuteen siinä pelossa, että hän paljastuu, koska ei tiedä mitä sitten tekisi.

" Minulle valkeni selvästi,kun asiaa oli puitu kolme kertaa viikossa viiden vuoden ajan, että ratkaisukeskeinen terapia on aivan liian halpa psykoterapia. Siinä ei tule minun asuntolainani maksetuksi tulevilla analysandeilla. Ratkaisukeskeinen terapia kestää aivan liian vähän aikaa, jotta se turvaisi talouteni yksityispuolella ja se lisäksi suuntautuu aivan väärään suuntaan - tulevaisuuteen. Menneisyyden kaiveluun voi uhrata loputtomasti psykoterapiatunteja, koska menneelle ei voi mitään. Mutta tulevaisuudelle täytyy ryhtyä tekemään jotain konkreettista."

- Näin ainoakseni velvollisuudekseni tehdä rikosilmoituksen ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta. Ratkaisukeskeinen terapia varastaa tulevaisuuteni,siksi tämä rikosilmoitus on tehty, kertoo tuntemattomaksi jäävä tietyssä psykoterapiassa ( erikoislääkäri ei halua psykoterapiamuodon paljastuvan, koska se voi vaarantaa hänen lopputerapiansa) oleva erikoislääkäri.

Tosikoille lopuksi tiedoksi, että tämä on tarkoitettu vitsiksi.

4.1.2012 Lappeenrannassa